Menüü

ANTIPASTAST DOLCE JA PIZZANI

Antipasti & Insalate

Antipasta tähendab itaalia keeles “enne sööki” ning itaallased usuvad, et selle 15. sajandist pärit traditsiooni eesmärk on suurendada kergete ampsude abil isu eesootavaks pearoaks.

peakokk soovitab

CRUDO DI TONNO 14€

TUUNIKALA, TSITRUSE KASTE, REDIS, SUHKRUHERNES, FORELLIMARI, FOCACCIA

FOCACCIA ALLA PIZZAIOLA - 6€

PUUKUTTEGA PIZZAIOLO FOCACCIA, TOMATI PASSATA, BASIILIKU PESTO, RICOTTA URTIDEGA

GAMBER TIGRE - 10€

KREVETID, VÕIKASTE KÜÜSLAUGU JA TSILLIGA, KIRSSTOMAT, PETERSELL, CIABATTA

COZZE marinara 500GR - 15€

SINIMEREKARBID 500G, PORRULAUK, AGLIO E OLIO, VALGE VEIN, TOMATI PASSATA, MURULAUK, CIABATTA

BRUSCHETTA DUE -6€

TOMAT, CAPRESE / RICOTTA, PROSCIUTTO, KÖRVITS

Fritto misto - 13€

TURSKAFILEE, HIDKREVETID, KALMAAR (MEREANNID TAIGNAS)KÜÜSLAUGU AIOLI, SIDRUN

TARTARE DI MANZO - 16€

VEISEFILEE, SIBUL, KAPPARID, PESTO ROSSO, ‘NDUJA MAJONEES, MARINEERITUD SINEPISEEMNED, PECORINO JUUST, MIKROÜRDID, CIABATTA

Сiao antipasto -32€

SUUPISTEVALIK 2LE, GRILLITUD PARDIFILEE, PROSCIUTTO SINK, MILANO SALAAMI, COPPA SINK, GORGONZOLA JUUST, GRANA PADANO JUUST, PESTO-JUUST, MOZZARELLA JUUST, KIRSSTOMATID, OLIIVID, LOMBARDI PIPRAD, BASILIKU PESTO, TOMATI PASSATA, ÜRDIRICOTTA, CIABATTA, GRISSINI

insalata di mare - 16€

SALATIMIX, KREVETID, MEREANNID, CEVICHE KASTE, KIRSSTOMAT, KURK, AVOKAADO, PÄIKESEKUIVATATUD TOMAT, MARINEERITUD FENKOL, ROHELINE OLI

burrata e pomodorini - 15€

BURRATA JUUST, KÜPSETATUD KIRSSTOMATID, BASILIKU PESTO, BALSAMICO, MIKROÜRDID, CIABATTA

insalata di petto d'anatra - 14€

SALATIMIX, SUTEL GRILLITUD PARDIFILEE, MUSKAATKORVITS, KIRSID BALSAMICOS, KURK, MARINEERITUD SIBUL, REDIS, PISTAATS/APAHKEL, ROHELINE ÖLI

Zuppe & Secondi

Hoole ja armastusega vaid kvaliteetsest toorainest valmistatud itaaliapärased road, mis aitavad astuda hetkeks välja igapäevasest rutiinist ja viivad teid maitserännakule.

peakokk soovitab

ANATRA ALLA GRIGLIA 180G - 23€

SÜTEL GRILLITUD PARDIFILEE, JÕHVIKA DEMI-GLACE, POLENTA, BATAADIKARAMELL, RÖSTITUD FENKOL

MINESTRONE ALL'ANATRA -10€

SIBUL, SELLER, PORGAND, PURUSTATUD TOMAT, KÜÜSLAUK, KALE, PASTA, CANNELLINI UBA, GRILLITUD PARDIFILEE, BASILIKU PESTO, GRANA PADANO JUUST, MIKROÜRDID

ZUPPA DI CAVOLFIORE - 9€

LILLKAPSAS, PECORINO JUUST, SAMPINJONID, PORRU, SPINAT, CIABATTA

MERLUZZO ALLA PUTTANESCA - 22€

TURSAFILEE, PUTTANESCA KASTE, PASTINAAGIKREEM, GRILLITUD MANDLIKARTUL JA BROKKOLINI, ROHELINE OLI

FILETTO DI MANZO 180gr - 29€

GRILLITUD VEISE SISEFILEE, METSAMARJAGEEL, DEMI-GLACE, RÖSTITUD JUURSELLER AUSTERSERVIKUTEGA, SEENEKREEM TRÜHVLIGA, KALE, KÜPSETATUD PUNANE SIBUL

RISOTTO AL FUNGHI 14€

ARBORIO RIIS, SEENEPÜREE TRÜHVLITEGA, GRANA PADANO JUUST, AUSTERSERVIK, MIKROÜRDID

RAGAZZI SAPORE DI MARE - 58€ kahele /87€ kolmele/116€ neljale

KRÖBE KALMAAR, KÜPSETATUD SINIMEREKARBID,

TIGERKREVETID, KAHEKSAJALA KOMBITSAD, MERIAHVENA FILEE, VARSKE SALAT AVOKAADOGA, FRIIKARTUL, TOMATIKASTE KAPPARITEGA, KUUSLAUGU JA URTIDEGA AIOLI

PASTA DI GRAGNANO I.G.P

Käsitsi valmistatud pasta ei ole mitte ainult maitsev roog, vaid suur osa Itaalia toidukultuurist. Ciao Ragazzi kasutab pastade valmistamisel ainult looduslikke tooteid ega lisa pastale säilitusaineid.

peakokk soovitab

PASTA FRUTTI DI MARE - 16€

SPAGETTI SEEPIA TINDIGA, HIIDKREVETID, VONGOLE KARBID MEREANNID, SIDRUNI-VÕI KASTE, GRANA PADANO JUUST, BASIILIK

PASTA CARBONARA - 13€

PANCETTA, PEEKON, MUNAKOLLANE, MUST PIPAR, GRANA PADANO JUUST

PASTA CON MANZO - 16 €

PASTA CASARECCE, VEISEFILEE, BAKLAZAAN, TOMATI PASSATA, SIBUL, AGLIO OLIO, PAIKESEKUIVATATUD TOMAT, GRANA PADANO JUUST

PASTA BOLOGNESE - 12€

BOLOGNESE KASTE, VÄRSKE BASIILIK, GRANA PADANO JUUST

PASTA PAPARDELLE - 14 €

PASTA PAPARDELLE, KOORENE TRÜHVLIKASTE, ŠAMPINJONID, PORRULAUK, KIRSTOMAT, PESTO, BEEBISPINAT, GRANA PADANO JUUST

RAVIOLI AL SALMONE - 12€

RAVIOOLID SUITSULÖHEGA, ALFREDO, FORELLIMARI, SUHKRUHERNES, GRANA PADANO JUUST

PASTA CON SALSICCIA - 14€

PASTA CASARECCE, VEISEFILEE, BAKLAZAAN, TOMATI PASSATA, SIBUL, AGLIO OLIO, PAIKESEKUIVATATUD TOMAT, GRANA PADANO JUUST

Pizza Napoletana

Võrratud Itaaliast kogutud retseptidega traditsioonilises puuküttega ahjus küpsetatud Napoli pizzad, mille valmistamisel kasutatakse ainult parimaid itaaliapäraseid koostisosi. 

peakokk soovitab

DEL PIERO 🌶️🌶️ - 14€

ALFREDO, ‘NDUJA CHILLI VORST, PEPPERONI SALAAMI, ROHELISE TOMATI MOOS

MARGHERITA - 11€

TOMATIKASTE, FIOR DI LATTE, VÄRSKE BASILIK

BALOTELLI - 13€

TOMATIKASTE, JUUST FIOR DI LATTE, MORTADELLA SINK, SEENED, PUNE

MEAT LOVER - 15€

FIOR DI LATTE, TOMATIKASTE, SALSICCIA GRILLVORST, PEEKON, MILANO SALAAMI, SIBUL

QUATTRO FORMAGGI - 13€

TOMATIKASTE, 4 ERINEVAT ITAALIA JUUSTU

TOTTI - 13€

ALFREDO, GORGONZOLA, FIOR DI LATTE, KANAFILEE, SUVIKÖRVITS, MARINEERITUD KÕRVITS, KUIVATATUD MUSTSÕSTAR

MANZO - 16€

FIOR DI LATTE, ALFREDO, PEPERONATA, VEISEFILEE, SIBUL, AGLIO E OLIO

MILANO - 12€

TOMATIKASTE, FIOR DI LATTE, SALAAMI MILANO

MALDINI - 13€

TOMATIKASTE, FIOR DI LATTE, N DUJA, KAHEKSAJALA KOMBITSAD, OLIIVID, KÜÜSLAUK, BASIILIK

BUFFON - 15€

TOMATIKASTE, FIOR DI LATTE, TRUHVLI AIOLI, PROSCIUTTO, RUCOLA

RAPHAEL - 12€

FIOR DI LATTE, BROKKOLINI, PAPRIKA, ARTISOKK, KIRSSTOMAT, BASILIKU PESTO

PIZZA BURRARISIMO - 20 €

TOMATIKASTE, PROSCIUTTO CRUDO, BURRATA, RUKOLA, BASILIKU PESTO

Dolce

Elu peab magus olema! Traditsioonilised Itaalia magustoidud pakuvad rõõmu nii suurtele kui väikestele maiasmokkadele – pehmed, parajalt magusad ja suus sulavad…

MAGUSASÕPRADE LEMMIK

PISTAATSIA CREMA BRUCIATA - 9€

PISTAATSIA KREEM, VAARIKA SORBEE, SOKOLAADI CRUMBLE, MARJAD

TIRAMISU - 9€

TIRAMISU STRACCIATELLA JAÄTISE JA OLIVIÕLIGA, KAKAO KROPSUD

CAKE ALL' ARANCIA - 9€

APELSINIKEEKS, APELSINIFILEE, MASCARPONE KREEM, MANDLILAASTUD, METSMARJAGEEL, MARJAPULBER, SOKOLAADIJÄÄTIS

Reserveeri laud!

Kahjuks ei mahu ka häid lambaid ühte lauda liiga palju ning ootamatult restorani külastades võib kahjuks juhtuda, et meil ei ole teile vaba lauda pakkuda. Seetõttu palume teil võimalusel õhtusöökideks laud broneerida.

Broneeri telefoni teel
+372 673 0720

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.