Antipasta
Antipasta tähendab itaalia keeles “enne sööki” ning itaallased usuvad, et selle 15. sajandist pärit traditsiooni eesmärk on suurendada kergete ampsude abil isu eesootavaks pearoaks.
peakokk soovitab
TARTARE DI TONNO - 14€
Tuunikalafilee, forelli kalamari, avokaado, basiilik, tomatikaste kapparitega
FOCACCIA ALLA PIZZAIOLA - 5,5€
Puuküttega pizzaiolo focaccia, küüslauk, rosmariin, petersell, oliiviõli, grana padano juust
GAMBER ALL'AGLIO - 8,5€
Tiigerkrevetid värske küüslaugu, oliiviõli, tšilli ja peterselliga koos röstitud ciabatta-leivaga
COZZE AL VINO BIANCO - 16€
Sinimerekarbid valge veini kastmes koos röstitud ciabatta-leivaga
POLPO ALL'AGLIO - 9,5€
Kaheksajala kombitsad värske küüslaugu, oliiviõli, tšilli ja peterselliga koos röstitud ciabatta-leivaga
FOCACCIA TOSTATA CON TARTARE DI MANZO - 16€
Veise tartar, rosmariini focaccia, grana padano juust, suitsutatud tšillipipar, murulauk, kapparid, marineeritud punane sibul, must suvine trühvel
BURRATA E BIETOLE - 12€
Burrata juust, ahjupeet balsamico-apelsini glasuuriga, kirsstomatid, rukola, basiiliku pesto
CIAO ANTIPASTO - BRUSCHETTA BAR 2-4-le - 29€
Itaalia juustud ja liha, kirsstomatid, basiiliku pesto, oliivid, artišokid, kapparid, apelsinimoos, krõbe ciabatta, trühvli aioli, päikesekuivatatud tomatid, grissini
STRACCIATELLA - 12€
Stracciatella juust, bresaola sink, rukola, pirn, viigimarjamoos, kõrvitsaseemned, krõbe ciabatta
Insalate, Zuppe, Secondi
Hoole ja armastusega vaid kvaliteetsest toorainest valmistatud itaaliapärased road, mis aitavad astuda hetkeks välja igapäevasest rutiinist ja viivad teid maitserännakule.
peakokk soovitab
FILETTO D'ANATRA ALLA GRIGLIA 180gr - 22€
Grillitud pardifilee, küpsetatud pastinaagipüree, brokkoli, peet, mesi, jõhvika- ja apelsinikaste
INSALATA D'ANATRA ALLA GRIGLIA - 14€
Värske salat, grillitud pardifilee, kirsstomatid, pirn, kurk, avokaado, balsamico kaste kirssidega, pistaatsiapähklid
CREMA DI ZUCCA - 9€
Kreemjas supp küpsetatud kõrvitsast, punane pesto, praetud seened rosmariiniga, küüslaugukrutoonid, basiilik
ZUPPA DI AGNELLO - 11€
Rikkalik puljong lambalihaga, köögiviljad, beluga läätsed
INSALATE DI MARE E GAMBERONI ALLA GRIGLIA - 14€
Grillitud tiigerkrevetid ja mereandide segu, lehtsalat, kirsstomatid, kurk, avokaado, päikesekuivatatud tomatid, marineeritud fenkol, ceviche kaste
FILETTO DI MANZO 200gr - 27€
Grillitud veisefilee, kartulikrokk juustu ja rosmariiniga, peperonata, rukola, trühvli balsamico, punase veini kaste
TONNO - 22€
Tuunikalafilee, lillkapsapüree, marineeritud fenkol, oliivid, kapparid, tomatid, romesco, basiilik
RISOTTO ALLA PESCATORA - 19€
Mereandide risotto, tiigerkrevetid, tomatikaste safraniga, spargel, herned, porrulauk, rukola, grana padano juust
RAGAZZI SAPORE DI MARE - 56€ kahele /84€ kolmele/112€ neljale
Krõbe kalmaar, küpsetatud sinimerekarbid, tiigerkrevetid, kaheksajala kombitsad, meriahvena filee, värske salat avokaadoga, friikartul, tomatikaste kapparitega, küüslaugu ja ürtidega aioli
PASTA DI GRAGNANO I.G.P
Käsitsi valmistatud pasta ei ole mitte ainult maitsev roog, vaid suur osa Itaalia toidukultuurist. Ciao Ragazzi kasutab pastade valmistamisel ainult looduslikke tooteid ega lisa pastale säilitusaineid.
peakokk soovitab
PASTA MANZO - 13€
PASTA CARBONARA - 11€
Pancetta, munakollane, jahvatatud must pipar, grana padano juust
PASTA FRUTTI DI MARE - 14,5 €
Tiigerkrevetid ja mereannid, šalottsibul, porrulauk, küüslauk, tšilli, tomati kaste, grana padano just
PASTA NERA CON POLPO, GAMBERI TIGRE E NDUJA - 15,5 €
Pasta seepiatindi, kaheksajalg, tiigerkrevetid, nduja, spargel, tšilli, küüslaug, kirsstomatit, grana padano juust
PASTA BOLOGNESE - 9,5€
Bolognese kaste, grana padano juust, värske basiilik
PASTA FILETTI DI POLLO - 12,5 €
Kanafilee, portobello seened, päikesekuivatatud tomatid, minispinat, koorekaste, grana padano juust
PASTA CON AGNELLE E PORCINI - 15,5€
Pasta lambalihaga, puravikud, rosmariin, šalottsibul, porrulauk, minispinat, koorekaste, grana padano juust
PASTA CON SALSA AL TARTUFO - 11€
Trühvli-koorekaste, šalottsibul, seened, küüslauk, minispinat, grana padano juust
Pizza Napoletana
Võrratud Itaaliast kogutud retseptidega traditsioonilises puuküttega ahjus küpsetatud Napoli pizzad, mille valmistamisel kasutatakse ainult parimaid itaaliapäraseid koostisosi.
peakokk soovitab
RAGAZZI - 14 €
MARGHERITA - 9,5€
Tomatikaste, mozzarella juust, värske basiilik
BALOTELLI - 10,5 €
Tomatikaste, juust Fior Di Latte, mortadella sink, seened, pune
VERDI - 10,5 €
Alfredo kaste spinati, Fior Di Latte juustu, suvikõrvitsa, punase sibula, paprika, artišoki, kirsstomatite, basiiliku pestoga
QUATTRO FORMAGGI / QUATTRO FORMAGGI BLANCO - 10 €
Tomatikaste, 4 erinevat Itaalia juustu / 4 erinevat Itaalia juust
PIZZUTO 🌶️🌶️ - 12,5 €
MAC DE ROSSI - 11,5€
Tomatikaste, juust Fior Di Latte, kodune hakkliha, sibul, marineeritud kurk, cheddari juust, burgerikaste
PEPPERONI 🌶️ - 10,5 €
MALDINI - 11,5 €
Tomatikaste, juust F Fior Di Latte, nduja, kaheksajala kombitsad, oliivid, küüslauk, basiilik
BUFFON - 13,5 €
Tomatikaste, juust Fior Di Latte, trühvli aioli, parmasink, rukola
POLITANO ROSSO / BIANCO - 12,5 €
Tomatikaste või Alfredo kaste spinatiga, Fior Di Latte juust, suitsukana reied, kanafilee, porru, kirsstomatid, rosmariin
GAMBERINI ROSSO / BIANCO - 14,5 €
Tomatikaste või Alfredo kaste spinati, Fior Di Latte juustu, tiigerkrevettide, spargli, küüslaugu, tšilli, päikesekuivatatud tomatitega
PIZZA BURRARISIMO - 18 €
Tomatikaste, Fior Di Latte juust, prosciutto crudo, burrata, rukola, basiiliku pesto
Dolce
Elu peab magus olema! Traditsioonilised Itaalia magustoidud pakuvad rõõmu nii suurtele kui väikestele maiasmokkadele – pehmed, parajalt magusad ja suus sulavad…
MAGUSASÕPRADE LEMMIK
TIRAMISU - 8,5€
STRUDEL DI MELE - 8,5€
Яблочный штрудель с хрустящим тестом, сушеная клюква, миндальное мороженое, солёная карамель
RICOTTA, FRUTTI DI BOSCO E PISTACCHI - 8,5€
Küpsetatud ricotta juustukook, metsamarja sorbett, pistaatsiapähklid
Reserveeri laud!
Kahjuks ei mahu ka häid lambaid ühte lauda liiga palju ning ootamatult restorani külastades võib kahjuks juhtuda, et meil ei ole teile vaba lauda pakkuda. Seetõttu palume teil võimalusel õhtusöökideks laud broneerida.