Antipasta
Antipasta tähendab itaalia keeles “enne sööki” ning itaallased usuvad, et selle 15. sajandist pärit traditsiooni eesmärk on suurendada kergete ampsude abil isu eesootavaks pearoaks.
peakokk soovitab
CARPACCIO DI SALMONE E TONNO - 15€
Lõhe-tuunikala carpaccio, basiiliku pesto, marineeritud sibul, Grana Padano, roheline salat, kapparid, ciabatta krõpsud, roheline õli
FOCACCIA ALLA PIZZAIOLA - 5,5€
Puuküttega pizzaiolo focaccia, tomati passata, basiiliku pesto, ricotta ürtidega
GAMBER TIGRE - 8,5€
Tiigerkrevetid chilli-laimikaste, kirsstomat, petersell ja röstitud ciabatta
COZZE AL VINO BIANCO 500GR - 15€
Sinimerekarbid valge veini kastmes ja ciabatta
BRUSCHETTA DUE -6€
kirsstomati, pesto ja prosciuttoga / avokaadokreemi ja hiidkrevettidega
TENTACOLI DI CALAMARO - 9,5€
Hiidkalmaari kombitsad, mandelkartuli krõpsud, romesco kaste, maitseroheline, roheline õli, röstitud ciabatta
FOCACCIA TOSTATA CON TARTARE DI MANZO - 16€
Veise tartar, rosmariini focaccia, grana padano juust, suitsutatud tšillipipar, murulauk, kapparid, marineeritud punane sibul, must suvine trühvel |
BURRATA PRIMAVERA - 13€
Burrata, tomatid, pesto basiilikuga, spargel, balsamico kreem, mikro ürdid
CIAO ANTIPASTO 2-4le - 30€
Mozzarella, Gorgonzola juust, juust rohelise pestoga, Grana Padano juust, salaami Milano, Prosciutto Grudo, Coppa, Vasika roast beef, balsamico marineeritud minisibul, artišokid, lombardi piprad toorjuustuga, oliivid, kirsstomat, grissini, ciabatta, viigimarjamoos, basiiliku pesto, ricotta ürtidega
STRACCIATELLA D'ORO - 12€
Stracciatella juust, prosciutto chips, apelsin, roheline salat, mandlid
Insalate, Zuppe, Secondi
Hoole ja armastusega vaid kvaliteetsest toorainest valmistatud itaaliapärased road, mis aitavad astuda hetkeks välja igapäevasest rutiinist ja viivad teid maitserännakule.
peakokk soovitab
FILETTO D'ANATRA ALLA GRIGLIA 180gr - 23€
Grillitud pardifilee, baby šampinjoni kaste, muskaatkõrvitsakreem, peekoni ja juustuga arancini, brokkolini, marineeritud sibula geel, mikro ürdid |
CACCIUCCO ROSSO - 10€
Tomatine supp, mereannid, kirsstomatid, aed-harakputk, basiilik, ciabatta
FILETTO DI HALIBUT - 21€
Paltuse filee, murulaugu veinikaste ja forellimarjaga, spinati gnocchi, basiiliku pesto, roheline hernes, spargel, porrulauk, roheline salat, itaalia ürdi balsamico, grana padano juust |
INSALATE DI MARE E GAMBERONI ALLA GRIGLIA - 15€
Värske salat tiigerkrevettide ja mereandidega, kirsstomatid, kurk, avokaado, päikesekuivatatud tomatid, marineeritud fenkol, ceviche kaste |
FILETTO DI VITELLO 200gr - 27€
Vasika välisfilee, roheline piprakaste, trühvli kartulipüree, ürtidega küpsetatud kirsstomatid, munataim, porrulaugu chipsid, mikro ürdid |
RISOTTO CON CAPESANTE E GUANCIALE - 15€
Kõrvitsa risotto, kammkarbid, guanciale, vingole karbid, Grana Padano
RAGAZZI SAPORE DI MARE - 56€ kahele /84€ kolmele/112€ neljale
Krõbe kalmaar, küpsetatud sinimerekarbid, tiigerkrevetid, kaheksajala kombitsad, meriahvena filee, värske salat avokaadoga, friikartul, tomatikaste kapparitega, küüslaugu ja ürtidega aioli
PASTA DI GRAGNANO I.G.P
Käsitsi valmistatud pasta ei ole mitte ainult maitsev roog, vaid suur osa Itaalia toidukultuurist. Ciao Ragazzi kasutab pastade valmistamisel ainult looduslikke tooteid ega lisa pastale säilitusaineid.
peakokk soovitab
PASTA PORTOBELLO - 11€
PASTA CARBONARA - 11€
Pancetta, peekon, munakollane, jahvatatud must pipar, grana padano juust
PASTA FRUTTI DI MARE - 14 €
Tiigerkrevetid ja mereannid, šalottsibul, porrulauk, küüslauk, tšilli, tomati kaste, grana padano juust
RAVIOLI ALLA BURRATA - 10€
Ravioli burrata juustuga, basiiliku pesto, kuivatatud kirsstomat, seedermänniseemned
PASTA BOLOGNESE - 10€
Bolognese kaste, värske basiilik, grana padano juust
PASTA CON PETTO DI POLLO - 13 €
Kanafilee, kirsstomat, porrulauk, punase pesto kaste, koor, spinat, stracciatella juust, mandlilaast
SPAGHETTI NERI CON TONNO - 16€
Spaghetti kalmaari tindiga, grillitud tuunikala, nduja, brokkolini, kirsstomat, forellimari, Grana Padano juust
PASTA CON SALSICCIA - 13€
Salsiccia vorst, tomati kaste, peperonata, oliivid, basiiliku pesto, porrulauk, kirsstomat, spinat
Pizza Napoletana
Võrratud Itaaliast kogutud retseptidega traditsioonilises puuküttega ahjus küpsetatud Napoli pizzad, mille valmistamisel kasutatakse ainult parimaid itaaliapäraseid koostisosi.
peakokk soovitab
RAGAZZI - 15 €
MARGHERITA - 10€
Tomatikaste, juust Fior Di Latte, värske basiilik
BALOTELLI - 12€
Tomatikaste, juust Fior Di Latte, mortadella sink, seened, pune
LEONARDO - 14€
Fior di latte, kanafilee, hiidkrevett, Gorgonzola juust, karamelliseeritud pirn
QUATTRO FORMAGGI / QUATTRO FORMAGGI BLANCO - 12€
Tomatikaste, 4 erinevat Itaalia juustu / 4 erinevat Itaalia juustu |
PIZZUTO 🌶️🌶️ - 13€
MICHELANGELO - 13€
Tomatikaste, fior di latte, vorst salsiccia, mandelkartul, artišokid, päikesekuivatatud tomat
MILANO - 12€
MALDINI - 12€
Tomatikaste, juust Fior Di Latte, nduja, kaheksajala kombitsad, oliivid, küüslauk, basiilik
BUFFON - 14€
Tomatikaste, juust Fior Di Latte, trühvli aioli, prosciutto, rucola
DONATELLO - 15€
Tomatikaste, juust Fior di latte, lõhefilee, avokaado guacamole, marineeritud sibul, roheline salat, küüslaugu õli, riivjuust
RAPHAEL - 11€
Fior di latte, brokkolini, paprika, artišokk, kirsstomat, basiiliku pesto
PIZZA BURRARISIMO - 18 €
Tomatikaste, Fior Di Latte juust, prosciutto crudo, burrata, rukola, basiiliku pesto |
Dolce
Elu peab magus olema! Traditsioonilised Itaalia magustoidud pakuvad rõõmu nii suurtele kui väikestele maiasmokkadele – pehmed, parajalt magusad ja suus sulavad…
MAGUSASÕPRADE LEMMIK
TARTELETTE AL LIMOBE - 8,50€
TIRAMISU - 8,5€
Tiramisu stracciatella jäätise ja oliiviõliga, kakao krõpsud
CIOCCOLATO E PISTACCHIO - 8,5€
Šokolaadi biskviit, metsamarja compote, Morello kirsisorbee, pistaatsia vaht, pistaatsiapähklid
Reserveeri laud!
Kahjuks ei mahu ka häid lambaid ühte lauda liiga palju ning ootamatult restorani külastades võib kahjuks juhtuda, et meil ei ole teile vaba lauda pakkuda. Seetõttu palume teil võimalusel õhtusöökideks laud broneerida.
Broneeri telefoni teel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.